Hvor mye koster Payroll Byrå?

Payroll Byrå - hvor mye koster lønnssystemet?

Det enkleste svaret på spørsmålet i tittelen er at du betaler kun for de tjenestene du trenger og ikke mer enn det. I tillegg er Payroll Byrå kostnadsbesparende for deg ved at både leder og ansatte bruker minimalt med tid på timeføring og reiseregninger.

Betal kun for tjenestene du trenger

Payroll Byrå har en pris per ansatt for grunnpakken, og en pris per ansatt for de i bedriften du måtte trenge tilleggstjenester for. La oss si at din bedrift har 20 ansatte:

  • Av disse jobber 15 i produksjon og du trenger kun grunnpakken Payroll Byrå med lønnskjøring for disse.
  • De siste fem jobber med kontrakter og har en del eksterne møter. For disse vil du trenge tilleggstjenesten Expense (reiseregninger). Du betaler da tillegget per ansatt for Expense kun for disse fem.
  • Du betaler altså kun for grunnpakken for de ansatte som trenger dette, mens du kan legge til flere tjenester og betale tillegget kun for de det gjelder.

Spar tid med Payroll Byrå

Som kunde hos Connect HRM får du all hjelp du trenger med oppstarten av Payroll Byrå. Vi ordner alle avtaler med Visma, alt du trenger å tenke på er klientene du skal ha i løsningen og hvilke ansatte som trenger hvilke tjenester.

Bruker du allerede Visma Lønn eller Hult og Lillevik er det også raskt og enkelt å flytte alt over til Payroll Byrå. Vi hjelper deg også med overgang fra andre systemer.

Tjenestene i Payroll Byrå

  • Payroll Byrå (grunnpakken: lønnssystem, lønnsslipp på mobil, selvbetjening i app, rapportering, tilgang til Manager-appen, sammenligningsgrunnlag mot tidligere lønnskjøringer)
  • Expense (reiseregning)
  • Calendar: (ferie og fravær)
  • Time & Calendar: (timeføring, ferie og fravær)

Se hvordan Payroll Byrå effektiviserte hverdagen til Rg Regnskap AS

Vil du også effektivisere hverdagen med Payroll Byrå?
Les mer om systemet og få et uforpliktende tilbud her

Del

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email

Hva kan vi hjelpe deg med?