Vi vil gjerne bli kjent med deg. Ta kontakt med oss!

Åpningstider

Mandag – fredag

Klokken: 09.00 – 16.00

Adresse

Brynsveien 13

0667 Oslo

Support

Trenger du bistand? Ta kontakt med oss på support@connecthrm.no eller ring oss på 22 79 03 90.
Postboksadresse: Postboks 80 Bryn, 0611 Oslo.

Ved å benytte Team Viewer lar du oss fjernstyre din datamaskin, slik at vi sammen kan løse dine utfordringer.

Menneskene

Bjørn Ole Langø
Daglig leder

Anne Randi Enger
Konsulent ansvarlig

Thomas Andreassen
Lønnskonsulent

Paris Gustavsen
Lønnskonsulent

Rakel Lundberg
Kunderådgiver

Jane Graff
Lønnskonsulent

Hvorfor velge oss?

Connect HRM er en liten organisasjon med stor takhøyde. Våre totalt seks dyktige ansatte har en komplett faglig og teknisk kunnskap innen lønn og HR. Vi har en nær tilknytning til hverandre hvor vi utveksler faglige erfaringer hver dag. Dertil er det stor variasjon i arbeidsoppgavene vi utfører. Våre ansatte har totalt 48 års lang bransjeerfaring med et variert aldersspenn. Kombinasjonen sikrer et solid og resultat, som tilrettelegger for hver enkel kundeforespørsel.

Vi er også opptatt av at alle ansatte skal holde seg oppdatert på lønnsfaget. Derfor investerer vi både tid og penger i kontinuerlig kompetanseheving. Trygghet, effektivitet, kvalitet og kunnskap er det vi jobber etter.

Likens verdsetter vi et tett forhold mellom oss og kunden, hvor personlig oppfølging prioriteres høyt. Vi har gode rutiner – i tillegg til et eget verktøy som vi benytter aktivt til oppfølging av hver enkelt kunde. Alle kunder skal føle seg ivaretatt og trygge på sin første selvstendige systemkjøring. Vi hjelper til med de første gjennomkjøringene, uavhengig av hvilket produkt det er snakk om.

Dersom du ønsker en solid totalleverandør av HRM tjenester, kontakt oss for en hyggelig prat!

Kontakt oss

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og velg innstillingene som passer deg.