Visma.Net Calendar

Visma.net Calendar er en integrert del av Visma.Net Payroll og gir deg enkelt timeregistrering i skyen. Her kan de ansatte registrerer timer, overtid, fleksitid og ferie fra både pc og mobil. I etterkant kan ledere godkjenne timer like enkelt, før informasjonen går rett inn i lønnssystemet.
Visma Lønn

Hva er Visma.Net Calendar

Visma.Net Calendar er et enklere system enn Tidsbanken som registrerer tid og fravær på en enkel måte. I Visma.Net- plattformen har du et oversiktlig bilde av lønnssystemet Payroll i en bolke. I den andre bolken har du reiseregningssystemet Expense. Calendar og Time får du i en tredje bolk. Her registrerer du enkelt fravær, overtid, fleksitid, samt feriedager og enkel timeføring. Registrer du timene dine i Visma.Net Calendar vil de automatisk gå til leder for godkjenning og deretter bli registrert rett i lønn.

Del

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email

Noen hyggelige kunder

«Veldig fornøyd med servicen og oppfølgingen fra Connect HRM, de ansatte har god kunnskap og er alltid raskt på når et problem oppstår.»
Mette Hustoft
Økonomikonsulent
Advokatfirmaet Schjødt AS
«God service og rask tilbakemelding på mail og telefon fra faglig dyktige medarbeidere. God bistand ifm overgang fra annet lønnssystem»
Sissel Gløtta Bogerud
Regnskapsmedarbeider
Advokatfirmaet Hjort DA
«God service fra hyggelig løsningsorienterte medarbeidere med høy kompetanse på Huldt&Lillevik og Visma Net.»
Stian H.A. Halland
Daglig leder
Acceptor Accounting AS

Du er i trygge hender hos oss

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og velg innstillingene som passer deg.

Hva kan vi hjelpe deg med?