Tidsbanken

Med Tidsbanken får man oversikt og kontroll på arbeidstiden til ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde.

Fordeler

Fremtidens timeregistrering

I over 20 år har Tidsbanken hjulpet norske virksomheter fange tiden. I en årrekke har selskapets konsulenter spesialisert seg på norsk arbeidstidsreglement og bistår bedrifter med å følge lovverket. Systemet skreddersys hver enkelt bedrifts behov slik at ledere kan følge med på det som er viktig for dem, og at lønn alltid blir riktig.
Selv om mange sverger til punching av data inn i lønnssystemet er denne tiden forbi. Manuelle og tidkrevende oppgaver åpner døren for feil og unøyaktighet.

Ta pulsen på bedriften
Sanntidstempling gjør at timelistene bygger seg selv. Regler for overtid, tillegg eller andre avtaler regnes ut fortløpende. Dette gjør at ledere kan følge opp bedriftene sine i sanntid. Hvor blir timene av, og hvor kan man effektivisere driften for optimal drift?
Samtidig gir Tidsbanken deg løpende kontroll over alt fraværet, noe som gjør at de riktige tiltakene kan settes inn tidsnok.

Prosjektstyring

Med prosjektstempling i Tidsbanken kan man også fange tiden på prosjektet på flere nivå. I tillegg kan man differensier mellom fastpris og timepris i ordrene, og separere ut ekstraarbeid som ikke inngår i avtalen. Dette vil øke inntjeningen, samtidig som det skaper trygghet mellom partene, ved at man dokumenterer alle timene som brukes.

Medarbeiderinvolvering
Ansatte får med Tidsbanken mer oversikt over eget timeforbruk. Dette gjør at de alltid har oversikt over feriedagene sine, planlagte vakter, og sin egen arbeidstid. Dette skaper ansatte som har et mer bevisst forhold til sin egen arbeidstid. Involvering av medarbeidere er grunnleggende for å lykkes med å skape en kultur for kontinuerlige forbedringer. Medarbeiderinvolvering er en investering som bidrar til både personlig utvikling og motivasjon, samtidig som det gir økt effektivitet. I tillegg er det positivt for arbeidsmiljøet og vil være med på å redusere sykefraværet.

Timeregistrering fra Tidsbanken integrert mot Visma.net Payroll for lønn er et unikt og uslåelig produkt i markedet.

Del

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email

Noen hyggelige kunder

«Veldig fornøyd med servicen og oppfølgingen fra Connect HRM, de ansatte har god kunnskap og er alltid raskt på når et problem oppstår.»
Mette Hustoft
Økonomikonsulent
Advokatfirmaet Schjødt AS
«God service og rask tilbakemelding på mail og telefon fra faglig dyktige medarbeidere. God bistand ifm overgang fra annet lønnssystem»
Sissel Gløtta Bogerud
Regnskapsmedarbeider
Advokatfirmaet Hjort DA
«God service fra hyggelig løsningsorienterte medarbeidere med høy kompetanse på Huldt&Lillevik og Visma Net.»
Stian H.A. Halland
Daglig leder
Acceptor Accounting AS

Du er i trygge hender hos oss

Hva kan vi hjelpe deg med?