Payroll Byrå gjorde jobben enklere for Rg Regnskap AS

Endring kan være skremmende og det er naturlig å holde seg til det man er kjent med. Men i dagens stadig skiftende hverdag, er det nødvendig å tilpasse seg nye systemer og teknologier for å holde seg konkurransedyktig.

Dette er spesielt viktig i regnskapsbransjen der teknologiske fremskritt stadig blir introdusert. Et godt eksempel på dette er å ta i bruk skybaserte lønnssystemer som Payroll Byrå. Med hjelp fra Connect HRM, tok Rg Regnskap AS  i bruk Payroll Byrå og har effektivisert arbeidshverdagen betraktelig.

Først ute i skyen

Rg Regnskap AS var blant de første regnskapsbedriftene i Norge med 100% av sin kundemasse i skyen, og har siden oppstart i 2010 vokst fra 3 til 25 ansatte. De spesialiserer seg i å hjelpe små til mellomstore bedrifter i både inn- og utland.

Lønnsansvarlig Ellen Bunes

En ny hverdag med Payroll Byrå

Ellen Bunes er ansvarlig for lønn i Rg Regskap. For henne har det vært en stor endring å ta i bruk Payroll Byrå. Tidligere jobbet hun med manuelle prosesser og var vant til å jobbe med andre lønnssystemer, men med Payroll Byrå, har hun funnet nye enkle og effektive rutiner som har forandret måten hun jobber på.

Selv om endring kan være skremmende, har det vært en stor fordel for Bunes å lære seg systemet og få en ny hverdag. Hun har fått en trygghet i at Payroll Byrå er et system for fremtiden, og at det å ta i bruk systemet er et steg i riktig retning.

Les hele intervjuet Visma gjorde med Ellen

Hva er Payroll Byrå

Payroll Byrå er et brukervennlig skybasert lønnssystem som er tilpasset regskapsbyråer. Systemet effektiviserer lønnsarbeidet og passer for alle type kunder uansett størrelse, behov og kompleksitet.

Du kan lese mer om systemet her

Det er en stor fordel for regnskapsbedrifter å ta i bruk Payroll Byrå da det er enkelt å bruke og har funksjoner som ikke finnes i andre systemer. Systemet gjør at man kan effektivisere arbeidsprosesser, redusere feil og øke nøyaktigheten.

Payroll Byrå fungerer nesten som en person som hjelper brukeren i riktig retning. Det kan hjelpe bedrifter med å spare tid og ressurser, og samtidig gi kundene deres en bedre opplevelse.

En trygg overgang med Connect HRM

For å gjøre flytteprosessen til Payroll Byrå så smertefri som mulig, hjalp Connect HRM regnskapsbyrået med opplæring og implementering av det nye systemet.

Med Payroll Byrå, kan Rg Regnskap AS nå tilby effektiv og automatisert lønnskjøring for kunder i alle størrelser. Systemet gir de mulighet til å tilby flere tjenester til sine kunder gjennom modulene for reiseregninger, timeregistrering samt ferie og fravær. Automatikken i Payroll med full datostyring på transaksjoner gjør at de kan effektivt håndtere endringer tilbake i tid. Dette gjør at Bunes blant annet gjennomfører oppdrag raskere og mer effektivt enn tidligere, og etter opplæringen har hun nå full kontroll over systemet og kan veilede kolleger i det.

Rg Regnskap AS er et eksempel på hvordan skybaserte lønnssystemer kan være avgjørende for å lykkes i dagens arbeidsmarked. Bedriften har tatt steget ut av komfortsonen og satset på en fremtidsrettet løsning som gir økt effektivitet og bedre kundeservice. Ved å samarbeide med Connect HRM, har de også sikret en smertefri overgang til det nye systemet.

Vil du også effektivisere hverdagen med Payroll Byrå?
Les mer om systemet og få et uforpliktende tilbud her

Hva kan vi hjelpe deg med?