Visma.Net Expense

Med det Visma.Net Expense kan du registrere reiser og utlegg på en veldig enkel måte, også på mobilen.

Hva er Visma.Net Expense

Med det Visma.Net Expense kan du registrere reiser og utlegg på en veldig enkel måte, også på mobilen. Tar du bilde av kvitteringen på mobilen ligger den klar til den skal sendes til godkjenning.

Reiser ansatte i bedriften din, er Visma.Net Expense den beste måten å ha oversikten over reiseregningene på. Du slipper å få de tilsendt på mail eller papir. I tillegg samles alt effektivt i ett og samme system. Det gjør at du enkelt kan hente ut rapporter og eldre reiseregninger. Når du sender en reiseregning til en godkjenner, har den som godkjenner full oversikt over registrerte utlegg og kvitteringer.

Systemet er til enhver tid oppdatert med de nyeste reglene i henhold til hva som er av satser og regler. Som et resultat av dette bruker du mindre tid enn å måtte gjøre arbeidet manuelt.

Del

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email

Noen hyggelige kunder

«Veldig fornøyd med servicen og oppfølgingen fra Connect HRM, de ansatte har god kunnskap og er alltid raskt på når et problem oppstår.»
Mette Hustoft
Økonomikonsulent
Advokatfirmaet Schjødt AS
«God service og rask tilbakemelding på mail og telefon fra faglig dyktige medarbeidere. God bistand ifm overgang fra annet lønnssystem»
Sissel Gløtta Bogerud
Regnskapsmedarbeider
Advokatfirmaet Hjort DA
«God service fra hyggelig løsningsorienterte medarbeidere med høy kompetanse på Huldt&Lillevik og Visma Net.»
Stian H.A. Halland
Daglig leder
Acceptor Accounting AS

Du er i trygge hender hos oss

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og velg innstillingene som passer deg.

Hva kan vi hjelpe deg med?