En nøyaktig og oversiktlig timeføring sikrer riktig fakturering

Har dine ansatte varierte arbeidsdager med ulike stillingsprosenter, vil det være ekstra effektivt og lønnsomt med en oversiktlig timeføring.

Det trygge tidsregistreringssystemet Visma Tid har vært godt brukt i mange år. Systemet gir deg som bedrift en enkel og trygg oversikt, samt intern kontroll over timeforbruket. Dertil gjør det enkelt å føre timer på riktig prosjekt til hver enkelt ansatt. Slik kan du være sikker på at dere fakturerer riktig antall timer, også ved utbetaling av lønn. I mange tilfeller vil det dessuten være lovpålagt med dokumentasjon av timeforbruket hvert år.

Riktig og effektiv tidsføring

Erfaringsmessig har de fleste kunder vi møter en enkel timeføring med en arbeidstid innenfor kjernetiden 08-16. Likeledes opplever vi at det er nokså vanlig med blant annet overtid, avspasering og timebank i dette tidsrommet.

Påfølgende spørsmål som er verdt å stille seg, er hva som gjøres i tiden mellom 08-16. Hva skjer dersom den ansatte ikke jobber i hele tidsrommet. Skal eksempelvis tannlegetimen trekkes i lønn, og samtidig dokumenteres med eksempelvis en tannlegetime, eller skal det inn i en timebank.

Med Visma Tid kan du også skrive ut en rapport på tidsbruket, for å se om det er mulig å effektivisere, organisere eller omstrukturere et ledd i bedriften.

Moderne og digitalt system

Med Visma Tid har du kontroll på all tidsføring i en stor plattform. Systemet tillater deg å benytte alt fra enkel tidsstempling til mer komplisert bruk. Dette avhengig av tidspunkt og type tidsregistrering som blir utført.

Det at de ansatte selv kan registrere timer på enten PC, mobil, nettbrett eller med smartstempling, forenkler også brukeropplevelsen. Timene blir bare registrert èn gang, hvilket gjør det lettfattelig og sikkert.

Visma Tid har veldig mange løsninger som kan tilpasses til din bedrift. Ta gjerne kontakt med oss for en gjennomgang av dine behov, og få en demonstrasjon av systemet.

Del

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email

Hva kan vi hjelpe deg med?