Payroll Byrå

Brukervennlig lønnssystem som gjør det enkelt for regnskapsbyråer å ta steget opp i skyen.

Hvorfor Payroll Byrå

Payroll byrå effektiviserer lønnsarbeidet og gjør hverdagen til deg som regnskapsførere enklere. Systemet passer for alle typer kunder uansett størrelse, behov og kompleksitet.

Del

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email

Enklere hverdag for regnskapsbyråer

Timer, ferie og fravær
Systemet dekker alt fra enkel timeføring og overtid til mer avanserte funksjoner som automatisk lønnsberegning samt sjekk inn/sjekk ut.
Føring av Reiseregninger og utlegg
Payroll Byrå gjør det enklere og mer effektivt å føre utlegg, reiseregninger og kjørebok, uansett sted og enhet. Ansatte kan enkelt ta bilde av kvitteringer og sende til godkjenning. Man har også automatisk beregning av rute via Google Maps
Enkelt å godkjenne
Lederne kan enkelt godkjenne reiseregninger, utlegg, fravær, ferie og timer uansett sted og enhet.
Tilpasset Rapportering

Med rapporteringsmodulen, kan du gi kundene mulighet til å enkelt ta ut rapporter og dashbords knyttet til lønn og ansatte.

Slik kommer du i gang

1. Få et tilbud

Trykk på «få et tilbud« og send inn skjemaet for å motta et uforpliktende tilbud.

2. Løsning og oppstart

Vi kontakter deg for å finne ut av hvilke behov du har så du får en løsning som passer bedriften din. Etter dette har vi et oppstartsmøte for å komme i gang.

3. Første lønning

Vi hjelper deg med den første lønnskjøringen for å forsikre at alt går som det skal. Vi tilbyr også support så du alltid har noen du kan kontakte hvis det oppstår problemer.

Trenger du hjelp med å kjøre lønn?

Lønnsberedskap

Ansatte verdsetter riktig lønn til rett tid. En avtale om en lønnsberedskap vil være nødvendig straks det dukker opp noe uforutsett i bedriften på den som kjører lønn og kan lønnssystemet. Lønnsberedskapen sikrer at ansatte får rett lønn til rett tid.

Lønnsbistand

Lønnskjøring er noe av det viktigste å ha i orden i en bedrift. Med lønnsbistand, sørger vi for at dine ansatte får rett lønn til rett tid og at all lønnsrapportering foregår innenfor de krav som stilles av myndighetene.

Noen hyggelige kunder

«Veldig fornøyd med servicen og oppfølgingen fra Connect HRM, de ansatte har god kunnskap og er alltid raskt på når et problem oppstår.»
Mette Hustoft
Økonomikonsulent
«God service og rask tilbakemelding på mail og telefon fra faglig dyktige medarbeidere. God bistand ifm overgang fra annet lønnssystem»
Sissel Gløtta Bogerud
Regnskapsmedarbeider
«God service fra hyggelig løsningsorienterte medarbeidere med høy kompetanse på Huldt&Lillevik og Visma Net.»
Stian H.A. Halland
Daglig leder

Få et uforpliktende tilbud

Du er i trygge hender hos oss

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og velg innstillingene som passer deg.

Hva kan vi hjelpe deg med?