Ønsker du deg et tidsbesparende, nettbasert og intuitivt lønnssystem?

Har du en hektisk arbeidsdag bestående av små og store gjøremål, vil du sannsynligvis være opptatt av moderne digitale løsninger som forenkler arbeidshverdagen.

I følge Visma Digital Index for 2019, har så langt 54 prosent av norske bedrifter digitalisert seg i fagområdet økonomi og lønn. Flere har valgt å investere i et digitalt reiseregningssystem for enkel overføring av lønnsdata. Dernest har andre tatt steget videre og byttet lønnssystem til Visma Payroll, for å slippe å måtte overføre lønnsdata.

Total nettbasert løsning

Det er flere viktige grunner til at det brukervennlige og profesjonelle lønnssystemet Visma Payroll er godt tatt i mot blant mange bedrifter. Det fullstendig nettbaserte systemet tar sikte på å effektivisere lønnsarbeidet, noe som de har klart og lykkes med.

En av flere årsaker til en god brukeropplevelse, er at Visma.Net har sine egne funksjoner for registrering av reiseregninger, timer og fravær, som også forenkler hele prosessen.

Med Payroll registrerer de ansatte tid og/eller reiseregninger effektivt i en mobil app eller via en nettleser. Tallene sendes direkte til nærmeste leder for godkjenning. Lønnen blir deretter automatisk utbetalt ved lønnskjøringen. Ved å involvere alle ansatte i bedriften, frigjør dette tid og gjør lønnsbehandlingen smartere, bedre og mer engasjerende.

Automatiske oppdateringer

Den siste tiden har vi utført en rekke implementeringer og bistand til lønnskjøringer for flere kunder. Vi opplever at lønnsansvarlig ofte utrykker en stor lettelse når vi går gjennom funksjonaliteten til lønnssystemet. Årsaken til dette er at de oppdager at automatiseringen i systemet vil utføre de små oppgavene på egenhånd.

Det er ingen tvil om at Visma Payroll er neste generasjons lønnssystem, som også vil medføre enkeltstående endringer i arbeidsrutinene.

Visma.Net- familien

Visma Payroll er én av mange løsninger i Visma.Net-familien som er nettbasert, funksjonell, intuitiv og fleksibel.

Med Visma Expense har du som ansatt mulighet til å registrere reiseregninger og utlegg via Visma. Timer og fravær fører du enkelt i Visma Calendar, som sendes fortløpende til deres nærmeste leder til godkjenning. Nøkkelordet er fortløpende.

Siden oppgavene automatisk overføres til lønnskjøringen, slipper lønnsansvarlig å behandle alt selv rett før utbetaling. At også alle parter har kontroll på utbetalingen, faller naturligvis i smak hos hver enkelt.

Praktisk talt samles alt på et og samme sted. Siden alt kan føres, dokumenteres, godkjennes og kontrolleres i samme plattform, forenkler det selve brukeropplevelsen. I tillegg har du kun et brukernavn og passord å huske på.

Ønsker du mer informasjon om fordelen med å samle alt til et skybasert lønnssystem? Les mer her.

Del

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email

Hva kan vi hjelpe deg med?