Med Sticos blir det en komplett løsning for HR-arbeidet

Med samarbeidet med Sticos tilbyr Connect HRM et enda mer komplett tilbud innen lønn og HR. Blant annet vil Sticos’ geniale håndbøker gjøre det enkelt for ansatte og ledere å få oversikt over kompliserte regelverk.

Connect HRM tilbyr nå Sticos’ håndbøker til sine kunder. Det betyr at vi med våre andre lønn og HR produkter har en komplett pakke for HR-arbeidet, forteller Bjørn Ole Langø, daglig leder i Connect HRM.  

– Sticos håndbøker for personal, leder og HMS utfyller produktene vi har fra før til en komplett løsning. Med våre løsninger fra Visma Payroll og Sticos håndbøker, kan du samle all info til ansatte i ett system.

Komplett tilbud med én kontaktperson

Bjørn Einar Træthaug, Head of Sales i Sticos er like fornøyd som Langø.

– Samarbeidet betyr at vi kan nå ut til mange flere bedrifter via en partner som Connect HRM. De har høy kompetanse innen HR og lønn, og et utrolig forhold til sine kunder. Sammen tilbyr vi en komplett løsning innen HR, uten at kundene må forholde seg til flere kontaktpersoner hos ulike leverandører.

40 år med forenkling av regelverk

– Norge har et omfattende lov- og regelverk som norske virksomheter må innrette seg etter. Vårt mål er å gjøre det så enkelt og effektivt som mulig å etterleve disse kravene. Sticos utvikler brukervennlige digitale verktøy, kurs og håndbøker innen regnskap, lønn, personal og ledelse. Nå kan disse forenkle arbeidshverdagen for Connect HRMs kunder som jobber med økonomisk styring og personalledelse, sier Bjørn Einar Træthaug i Sticos.

Les mer om Sticos sine produkter

Del

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email

Hva kan vi hjelpe deg med?