Fra Visma Lønn til Visma Payroll

Marianne «tok med seg» Connect HRM inn i ny jobb

Marianne Grenth var så fornøyd med Connect HRM at da hun begynte i Utleiemegleren, fikk hun med seg arbeidsgiver på å bruke oss om leverandør på lønnskjøring.

– Connect HRM er som å ha gode kolleger i egen IT-avdeling, sier Marianne.

Hvem er utleiemegleren?

Utleiemegleren driver med utleie og forvaltning av boliger og består av 17 meglerkontorer med til sammen 200 ansatte. Kontorene og et sentralt forvaltningskontor er selvstendige enheter, det betyr lønnskjøring for 18 enheter hver måned.

Utfordringen til utleiemegleren

Fram til Marianne Grenth startet i Utleiemegleren, var lønnskjøringen satt bort til en ekstern leverandør. Med Mariannes inntreden ønsket de å «ta tilbake» denne tjenesten.
Marianne Grenth er strålende fornøyd med Connect HRM og Visma Payroll. Foto: Privat

Svarer raskt og løser problemene

Svarer raskt og løser problemene

– Jeg hadde i min forrige stilling jobbet med Connect HRM, og har alltid vært veldig fornøyd med dem. De svarer raskt, de løser problemene som jeg måtte ha og de tar til og med kontakt i etterkant for å følge opp og spørre om hvordan det går, forteller Marianne. Derfor overtalte hun sin nye arbeidsgiver til å bruke Connect HRM.

– Connect HRM er jo ikke noe lite selskap, men de får meg til å føle meg som jeg er deres viktigste og nesten eneste kunde. Det står i kontrast til erfaringen med langt større selskaper, hvor man gjerne må vente et par dager på i det hele tatt å få kontakt med dem, og hvor det stadig vekk er nye saksbehandlere som kanskje ikke kjenner min bedrift så godt, forklarer Marianne.

Prosessen, løsningen og resultat av Visma Payroll

I «overgangen» til Connect HRM skiftet også Utleiemegleren system, fra Visma Lønn til Visma Payroll. Nå er samtlige 18 enheter flyttet over på det nye systemet.

– Det har vært mye jobb, men Connect HRM har bistått oss bokstavelig talt både sent og tidlig, sier Marianne som er kjempefornøyd med Visma Payroll.

– Visma Payroll er et bra lønnssystem og en drøm sammenliknet med systemer fra andre leverandører. Det er så mye mer logisk bygget opp, sier Marianne Grenth i Utleiemegleren.

Utleiemegleren har 200 ansatte fordelt på 18 kontorer i Oslo, Viken, Kristiansand, Bergen og Trondheim. Nå kjøres lønn til alle 18 enheter med Visma Payroll fra Mariannes Grenths kontor. Kart: GoogleMaps

Få et uforpliktende tilbud

Velg hvilken tjeneste du vil vite mer om og fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for en hyggelig prat

Hva kan vi hjelpe deg med?