Seminar

Julesamling hos Connect HRM

En enklere hverdag med enklere personaloppfølging – registrer data et sted og bruk systemer som samarbeider!

Vi ønsker å invitere deg/dere til en hyggelig julesamling hos Connect HRM. I tillegg til faglig oppdatering vil du få hilse på representanter fra våre leverandører Visma Software, Tidsbanken og 4Human HRM. Vi avslutter med hyggelig samvær og deilig juletapas. 

Samlingen starter om

Dager
Timer
Minutter
Sekunder
Arrangementet er gratis, men påmeldte som ikke møter vil bli fakturert 650,- for sin andel av kostnaden.

Agenda for samlingen

Vi håper dere har anledning til å ta turen til oss
4human leverer moderne og skybaserte HR-systemer, og har en av de mest komplette, funksjonsrike og integrasjonsvennlige HRM-løsningene i Norge. 4human jobber for å forenkle og forbedre din jobbhverdag.
Tidsbanken har i løpet av to tiår vokst seg til å bli en solid leverandør innenfor tidlfangst. Med Tidsbanken får du oversikten du trenger i sanntid, slik at du kan bruke tid på det som er viktig.
Visma Software er som Norges største programvareleverandør en bauta i markedet for lønns og personal. Med Visma sine løsninger skal du få moderne, trygge og effektive løsninger. Visma skal alltid være i forkant av den teknologiske utviklingen.
Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og velg innstillingene som passer deg.

Hva kan vi hjelpe deg med?