Huldt og Lillevik lønn legges ned – Neste lønnssystem venter

Huldt og Lillevik lønnssystem

Huldt og Lillevik Lønn nærmer seg slutten, kanskje det er like greit egentlig? Til å være et datasystem så begynner Lønn 5 å bli gammelt. Jeg jobbet i Huldt og Lillevik den gangen Lønn 5 kom på markedet og jeg husker det den gangen ble sett på som toppen av hva man kunne oppdrive som et lønnssystem.

Nå 16-17 år senere har både Huldt og Lillevik Lønn og jeg dratt på årene. Det er heldigvis enda en god stund til jeg når pensjonsalderen (selv om det er noen grå hår både her og der), men for Lønn 5 er det kanskje tiden for det. Til å være et datasystem er Lønn 5 gammelt, faktisk så gammelt at vi nå kan si det er på tide å vurdere pensjon.

Teknologisk utvikling

Siden Lønn 5 kom på markedet, har vi vært igjennom en rivende teknologisk utvikling alle sammen. I dag er det vel ytterst få av oss som savner å gå i banken, telefaksen eller huske å levere skattekortet i tide. Vi har alle smarttelefoner der nesten hele livet vårt er lagret. 

Teknologien gjør at vi får tak i det vi trenger, når vi trenger det. Den har gjort at vi kan være mer på farten og kan gjøre jobben vår nesten hvor som helst.

Dette har vi fått stor glede av gjennom det siste året. Derfor ser vi nå at teknologien tar igjen Lønn 5.0. Flere og flere kunder ønsker et mer effektivt og tilgjengelig lønnssystem.

Effektivitet, tilgjengelighet og tidsbesparelse

Dette er stikkordene jeg hører fra kundene som har byttet ut Lønn 5 og ikke minst strålende fornøyde ansatte. De ansatte har alltid full oversikt over timene sine, lønnsslipper, utlegg og fravær på telefonen eller nettsiden. De kan sende alt til godkjenning hos lederen sin og lønnsansvarlig trenger ikke gjøre annet enn å kontrollere det som kommer inn.

Som en lønnsansvarlig i en produksjonsbedrift med 100 ansatte sa «jeg har nå halvert tiden jeg bruker på Lønn».

Under utviklingen av Visma.net Payroll er det satt fokus på selve lønnsprosessen og hvordan den kan effektiviseres. Hvorfor skal de ansatte levere timelister på papir eller Excel ark, reiseregninger eller utleggsskjema på papir? Nå får de løsninger for å gjøre dette elektronisk og automatikken i systemet håndterer resten.

Visma Payroll – Et lønnssystem i skyen

Med en skyløsning slipper du oppdateringer, du har alltid siste versjon når du logger på. Du kan nå lønnssystemet uansett hvor du er så lenge du har tilgang til internett.

Du kan faktisk kjøre lønn via mobilen. Og ikke minst med løsninger for fravær, time, personaldata, håndbøker og reise/utlegg i et og samme system så har vi en uslåelig kombinasjon – Tenk deg å ha alt på ett sted under samme innlogging!

Huldt og Lillevik lønn – Går toget fra stasjonen nå?

Ja, kanskje det gjør det? Det er i hvert fall ikke lenge før konduktøren blåser i fløyta. Det er du som kunde som bestemmer når toget går, interessen er stor.

Bare sist halvår bistod vi over 30 kunder med overgangen til neste generasjon lønnssystem, Visma Payroll og bare i januar ble 9 nye kunder satt opp.

Jeg skal være ærlig å si at som «gammel Huldt og Lillevik Lønn 5 mann» så kan vi nå trygt pensjonere Lønn 5 og takke for innsatsen gjennom mange år.

Neste generasjon lønnssystem er klar for å bistå deg, er du?
Fyll ut skjemaet, velg dato og meld deg på vårt gratis webinar for å finne ut mer om overgangen til Visma.net Payroll.

Du kan lese mer hva kunder sier om overgangen til nytt lønnssystem her:

Del

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email

Hva kan vi hjelpe deg med?