Fra ekstern partner til Visma Payroll internt

Bedre kontroll og spart tid med Connect HRM og Visma Payroll

– ITV Studios er en prosjektorganisasjon og antallet på lønningslista varierer sterkt. Det å kunne ha kontroll selv og ikke forholde seg til en tredjepart, er tidsbesparende.

Samarbeidet med Connect HRM og Visma Payroll har vært et ekstremt effektiviserende for oss, det er lettere å rette opp i ting og være hands on.

Det sier Marte Ramos, ansvarlig for HR og lønn i TV-produksjonsselskapet

Hvem er ITV Studios?

ITV Studios Norway er en del av det Britiske multinasjonale produksjons- og distribusjonsselskapet ITV Studios, som er en av de største uavhengige produsentene i verden, og består av 60 produksjonsselskaper fordelt på 12 land. 

Utfordringen til ITV

Marte har ingen tidligere erfaring med lønn, men da selskapet bestemte seg for å ta lønnskjøringen inhouse, fikk hun ansvaret. Valget falt på Connect HRM og Visma Payroll.

Tidligere brukte Marte masse tid på å rapportere grunnlaget for lønnskjøringer til regnskapskontoret.

Har full kontroll med Visma Payroll

– I en prosjektorganisasjon som ITV Studios varierer det hvor mange som er på lønningslista fra måned til måned, og det var krevende å holde en tredjepart inne i den loopen. Jeg måtte melde inn lister en til to ganger i måneden, sjekke opp mot tidligere lister, og jeg hadde aldri helt kontroll på om regnskapskontoret hadde meldt ut i Altinn de som hadde sluttet, forteller Marte.

Nå har hun full kontroll med Visma Payroll.

– Selv om jeg personlig bruker mer tid på lønn enn tidligere, føles det likevel tidsbesparende for oss som selskap. Jeg hadde aldri jobbet med lønn før og trodde jeg skulle bruke enda mer tid. Connect HRM har gjort en grundig jobb med å onboarde alt, de var veldig grundige i starten og sørget for å sette opp alt slik at det funket ordentlig fra dag én, sier Marte.

God støtte fra Connect HRM

Marte bruker ordet «gøy» når hun beskriver hvordan det er å jobbe med Visma Payroll.

– Det er nok fordi jeg er glad i å jobbe med systemer, og systemet er brukervennlig og tilfredsstillende. Det handler nok også mye om at det er satt opp til virksomheten vår på en god måte fra Connect HRM sin side, sier Marte. Hun kaller seg uredd og som nybegynner på lønn kommer det god med.

– Lurer jeg på noe, spør jeg bare. Med Connect HRM har jeg fått svar og hatt god support hele veien. I tillegg har de gode webinarer, de sender ut Lønnsnytt og informerer om endringer, forteller Marte Ramos.

Få et uforpliktende tilbud

Velg hvilken tjeneste du vil vite mer om og fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for en hyggelig prat

Hva kan vi hjelpe deg med?