Visma.Net Expense

Med det utviklede reiseregningssystemet Visma.Net Expense kan du registrere reiser og utlegg på en veldig enkel måte, også på mobilen.

Om Visma.Net Expense

Med det utviklede reiseregningssystemet Visma.Net Expense kan du registrere reiser og utlegg på en veldig enkel måte, også på mobilen. Tar du bilde av kvitteringen på mobilen ligger den klar til den skal sendes til godkjenning.

Reiser folk i bedriften din er Visma.Net Expense en veldig enkel måte å ha oversikten over reiseregningene på. Du slipper å få de tilsendt på mail eller papir. I tillegg samles alt effektivt i ett og samme system. Det gjør at du enkelt kan hente ut rapporter og eldre reiseregninger. Når du sender en reiseregning til en godkjenner, har vedkommende allerede registrert alt av utlegg og kvitteringer på et skjermbilde på PC.

Systemet er også oppdatert på de nyeste reglene i henhold til hva som er av satser. Også hva en reiseregning må inneholde. Som et resultat av det bruker du mindre tid enn å måtte gjøre arbeidet manuelt.

Er det noe du lurer på, ta kontakt med oss!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og velg innstillingene som passer deg.