Lønnsberedskap

Ansatte verdsetter riktig lønn til rett tid. En avtale om en lønnsberedskap vil være nødvendig straks det dukker opp noe uforutsett i bedriften på den som kjører lønn og kan lønnssystemet. Lønnsberedskapen sikrer at ansatte får rett lønn til rett tid.

Fordeler med å velge Connect HRM

Dokumenterer hele lønnskjøringen

Med lønnsberedskap dokumenterer vi bedriftens lønnsrutiner i forkant. Straks personen som har ansvaret for lønn blir syk, eller at uforutsette ting hindrer en lønnskjøring, kan dere ringe oss. Slik vil vi være forberedt på å gjennomføre lønnen for deres bedrift på kort tid.

Hvis du ikke har en god plan for hva du skal gjøre dersom lønningsansvarlig blir syk, ta gjerne kontakt med oss i dag. Vi kan hjelpe dere!

Del

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email

Noen hyggelige kunder

«Veldig fornøyd med servicen og oppfølgingen fra Connect HRM, de ansatte har god kunnskap og er alltid raskt på når et problem oppstår.»
Mette Hustoft
Økonomikonsulent
Advokatfirmaet Schjødt AS
«God service og rask tilbakemelding på mail og telefon fra faglig dyktige medarbeidere. God bistand ifm overgang fra annet lønnssystem»
Sissel Gløtta Bogerud
Regnskapsmedarbeider
Advokatfirmaet Hjort DA
«God service fra hyggelig løsningsorienterte medarbeidere med høy kompetanse på Huldt&Lillevik og Visma Net.»
Stian H.A. Halland
Daglig leder
Acceptor Accounting AS

Få et uforpliktende tilbud på lønnsberedskap

Trenger du mer enn beredskap? 
Les mer om lønnsbistand her

Du er i trygge hender hos oss

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og velg innstillingene som passer deg.

Hva kan vi hjelpe deg med?